algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Més de 400 immigrants han sol·licitat permís de feina en menys d'una setmana

El contingent ha pujat un 48% gràcies a les bones perspectives laborals de les Illes

Dia 27 de gener s'obrí el termini perquè els immigrants no-comunitaris sol·licitassin els corresponents permisos de feina a tot l'Estat espanyol. Des d'aleshores, la Direcció Provincial de Treball i Seguretat Social de les Balears ha rebut més de 400 demandes per cobrir les 716 places que el Ministeri ha assignat enguany a les Illes, una xifra que suposa un increment del 48 per cent respecte del 1998, quan només 483 ciutadans extracomunitaris tingueren l'oportunitat de rebre les llicències oportunes.

I és que les bones perspectives econòmiques arreu de tot Espanya i la repercussió que això està tenint sobre el conjunt del mercat laboral ha suposat un considerable augment en el nombre de permisos que el Ministeri de Treball i Afers Socials tramitarà enguany.

Aquesta positiva conjuntura econòmica es pot traslladar perfectament a l'arxipèlag balear, on seran els serveis domèstics, amb més de 280 places; l'agricultura, en un nombre similar, i la construcció els sectors amb més oportunitats per als immigrants que arribin de fora de la Unió Europea.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris