algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La Pimem presentà a l'oposició municipal el nou disseny del taxi

Els socialistes estan elaborant una reestructuració global de tot el sector

Els taxistes afiliats a la Pimem, un 60% del sector, varen presentar ahir finalment el seu projecte de disseny per al taxi de Palma en una reunió que varen manternir amb els tres partits de l'oposició a Palma (PSIB, PSM I EU). A més de tractar el color del vehicles els regidors escoltaren les demandes dels conductors en relació a altres temes preocupants entre els treballadors com és el cas de la polèmica reinstauració del sistema de torns, els preus, els serveis i l'explotació del taxi, entre d'altres.

Com han reivindicat al llarg de les seves protestes, els taxistes de la Pimem aposten pel vehicle de color blanc i el grafisme principal situat en les dues portes davanteres dels vehicles, inspirat en la bandera mallorquina adaptada quant a forma però respectant totalment les proporcions del gruix de les nou barres que la composen, cinc de grogues i quatre de vermelles. La bandera pot ser o bé perpendicular a la base de la porta amb un gruix de 20 centímetres o bé, en diagonal.

L'oposició no s'ha pronunciat ni a favor ni en contra del projecte del disseny i, més que el color, el que preocupa als grups municipals és arribar a consensuar les dues associacions del sector.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris