algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

La CEOE recomana moderació salarial als empresaris de les Balears

Responsables de la CEOE varen visitar ahir Palma per tal de dissenyar, juntament amb la patronal balear, l'estratègia que s'ha de seguir en la negociació dels diferents convenis col·lectius que s'han de signar al llarg de l'any 99.

Tot i no voler parlar de xifres concretes a l'hora de recomanar increments salarials, el director del Departament de Relacions Laborals de la CEOE, Fernando Moreno, manifestà que els empresaris haurien de tenir en compte que l'increment dels costs laborals que s'espera en el conjunt dels països de la zona euro no superarà l'1'1%, amb la qual cosa una pujada «excessiva» dels sous minvaria la competitivitat de les empreses espanyoles, incloses les de les Illes.

Una altra recomanació patronal, sobre la qual giraran els criteris negociadors dels empresaris de la CAEB, fa referència a la reducció de la jornada laboral. En aquest sentit, la CEOE alerta sobre el fet que «reduir no implica creació de feina, com s'ha demostrat a França, on en 6 mesos d'aplicació de la Llei de les 35 hores, només s'han creat 5.000 llocs de feina», va comentar Moreno.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris