algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

La Sala exigeix a Aumasa que habiliti una estació en condicions

La polèmica envers el trasllat a la rambla del Rei en Jaume dels autocars que mantenen l'empresa d'Aumasa i la Sala es troba més encesa que mai.

L'objecte de la nova tensió és que des de l'Ajuntament s'exigeix a Aumasa que habiliti unes dependències en condicions per despatxar els tiquets i tenir resguardats del temps els usuaris però l'empresa s'hi nega. Abans d'aquesta petició, la Sala havia arribat a un primer acord amb Aumasa pel qual podria disposar d'uns terrenys municipals per habilitar-hi provisionalment una caseta de fusta i una marquesina. Alhora, per atendre les peticions de l'oposició, la Sala ha camviat de pensament i reclama que l'estació es construeixi en condicions, encara que aquesta només tengui un caràcter provisional. La seva provisionalitat esdevé per mor que Aumasa negocia amb la Sala la declaració d'interès social d'un solar rústic ubicat vora la carretera vella de Sant Llorenç al qual s'habilitaria l'estació de forma definitiva.

Eduardo Puche (CM), delegat d'Interior i Transports, afirmà que «Aumasa està en disposició de llogar o comprar una planta baixa a la Rambla per despatxar els tiquets. El que no podem permetre és que l'estació no estigui en condicions o que els tiquets es continuïn despatxant al carrer Cós». Aquesta setmana les propietàries d'Aumasa s'entrevistaran amb Puche i la batlessa Sureda per tal de negociar una sortida al conflicte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris