muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Camps i platges blancs a Mallorca en una jornada festiva per a tothom

Els illencs pujaren a la muntanya malgrat les advertències del Govern

Els ciutadans de les Illes gaudiren ahir d'un dia festiu molt diferent. Molta de gent no es volgué perdre un esdeveniment que no es repeteix gaire a les Illes i pujaren a les muntanyes malgrat les advertències del Govern balear. Els camps mallorquins canviaren de color igual que algunes platges que els mallorquins volgueren immortalitzar amb les seves càmeres fotogràfiques. L'intens fred d'ahir no va afectar que els més petits i no tan petits es declarassin la «guerra de la neu».

En el Llevant la neu va arribar amb força. Els ciutadans d'Artà, Sant Llorenc, Manacor i especialment Vilafranca varen despertar-se amb una bona nevada. A les 8.45 hores ja es podia apreciar una capa blanca de neu per damunt les teulades, pròpia d'una postal no precisament de Mallorca. A Vilafranca es va arribar a formar fins 20 centímetres de neu. A Manacor la neu també va fer acte de presència durant tot el matí fins devers les dues i mitja.

Els ciutadans d'Artà no varen voler estalviar-se la situació de pujar a la muntanya per immortalitzar el seu poble nevat. La gent al·lucinava de valent. En aquest municipi devers les 10 del matí la carretera era molt perillosa per al trànsit.

A Sant Llorenç des Cardassar varen caure 32 litres en forma de neu. En el poble es varen arribar a formar 8 centímetres de neu i fins 12 a la pujada del coll d'Artà. En el puig de Consolació a Santanyí se'n va acumular fins sis centímetres i Cala Llombards no va ser una excepció. A Campos i a Consell foren quatre dits el que caigueren, un fet molt insòlit i a Montuïri fins a centímetres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris