algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

La batlessa s'entrevista amb Rajoy per exigir la reforma del Claustre

La batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), aprofitarà la seva participació al XIII Congrés Nacional del PP que s'està celebrant durant aquest cap de setmana a Madrid per sol·licitar al nou ministre de Cultura, Mariano Rajoy, que intensifiqui les gestions del Govern central amb la finalitat de poder restaurar l'antic Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Mariano Rajoy es va comprometre, el passat dia 27 de novembre de 1998 davant més de 800 militants del PP de la comarca del Llevant, que faria tot el possible per conseguir ajuda estatal per millorar les instal·lacions del Claustre.

La batlessa Sureda ha viatjat a Madrid amb el propòsit de recordar al ministre el compromís que va adquirir a Manacor sobre la reforma de l'edifici.

El projecte és redactat pels tècnics del Ministeri de Cultura i segons les previsions de l'Ajuntament aquest ja hauria d'estar entregat a l'organisme municipal.

El delegat de Cultura del Consistori manacorí ha afirmat que «comfiam en el compromís adquirit per l'Administració central però mai no és de més intentar activar els projectes perquè les millores es puguin dur a terme el més prest possible ja que es tracta d'una reforma urgent i necessària».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris