algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Els veïns de ses Veles es concentren per conservar el nom de la plaça

No estan conformes que el nom oficial sigui Gabriel Alzamora

Prop de trenta persones del barri de ses Veles varen sortir ahir al carrer per protestar contra el nom que ha de designar la nova plaça d'aquesta zona de Palma.

L'Associació de veïns de ses Veles i l'oposició municipal ja han insistit en repetides ocasions perquè l'Ajuntament de Palma nomeni de manera oficial aquesta zona verda de Foners com el parc de ses Veles. La plaça fou inaugurada fa dues setmanes pels membres de l'Ajuntament i habitants del barri i durant aquest temps la plaça ha estat coneguda amb el nom de Gabriel Alzamora.

Una de les associacions de veïns argumenta que «aquest lloc sempre s'ha anomenat ses Veles perquè era antigament la possessió ses Veles, tal com figura inscrita la finca sobre la qual s'assenta el parc en el Registre de la Propietat.

«Fins i tot la mateixa corporació local sempre ha denominat el parc amb ses Veles. En tots els papers i, damunt del cartell d'obres de davant el parc, posava pla Mirall, parc de ses Veles», afirmaven els representants veïnals del barri. «A més, "continuà un dels veïns manifestants", també varen gravar en el ciment de l'entrada del parc el nom de ses Veles, i una setmana abans de la inauguració varen donar l'ordre de tapar aquest nom». Com es recordarà, el batle Fageda i els veïns de Foners inauguraren el parc de ses Veles fa pocs dies i varen expressar la seva satisfacció. La plaça consta de 6.008 metres quadrats i ha costat 64 milions de pessetes.

Ambient preelectoral  

És lògic que els veïns de ses Veles vulguin mantenir el nom tradicional i també que aprofitin un dissabte dematí per manifestar-se. Però també és bastant probable que si ens trobàssim al principi del cicle polític, i no al final, aquesta manifestació tal vegada no s'hauria produït. Tot i així, si Cort tingués una mica més de sensibilitat envers les peticions veïnals, també s'estalviaria maldecaps que no duen enlloc. Ben mirat, sovint és molt senzill acontentar els ciutadans. I no fer-ho és, literalment, de doiuts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris