algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Breus

• Llubí

Ampliació del cementeri L'Ajuntament de Llubí estudia si realitza el projecte d'ampliació del cementeri en la seva totalitat o bé si només fa una primera fase per cobrir les demandes existents. L'esmentat projecte d'ampliació contempla la construcció de 72 nínxols, 25 capelles i vuits solars. No obstant això, la demanda existent és de 12 capelles i 25 nínxols. Ara, l'Ajuntament estudia si cal realitzar l'ampliació en funció de la demanda perquè així es veu reduït considerablement el pressupost inicial del projecte que era de 85 milions de pessetes. El cost d'aquesta primera fase només pujaria a 40 milions de pessetes. Un altre aspecte que es té en compte és que si s'executa el projecte en la seva integritat, el Consistori llubiner haurà de contractar un préstec de 45 milions de pessetes. Cal comentar que el cost de cada nínxol està fixat en 81.000 pessetes i el de les capelles en 750.000 pessetes. DdB.

• Lloret de Vsitalegre Queixes per l'aparellador
El regidor d'Unió Mallorquina, Joan Oliver, ha fet arribar a l'Ajuntament les múltiples queixes dels veïns de Lloret de Vistalegre respecte del servei suposadament irregular que està oferint l'aparellador municipal. Oliver afirma que l'esmentat treballador «només va al Consistori dues o tres hores cada quinze dies i, a més, darrerament ha canviat els horaris fora fer-ho saber a ningú». Per això, el regidor nacionalista considera que el batle, Joan Jaume Ramis, hauria de pegar «una bona estirada d'orelles» al tècnic municipal. A més, el regidor d'Unió Mallorquina, Joan Oliver, explica que els constructors s'han queixat del servei perquè quan van a l'Ajuntament a entrevistar-se amb l'aparellador veuen que no hi és, encara que hi van a hores que suposadament havia d'oferir el servei. A.V.

• Montuïri

Visita del president Matas El president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears té previst visitar Montuïri el proper dimecres dia 3 de febrer. L'arribada al municipi serà a les 8.45 hores, en què serà rebut pel batle, Joan Antoni Ramonell i a partir de les 9.30 hores començarà la visita als diferents establiments i empreses de la vila. La fi de la visita serà devers les 20.15 hores. M.F.

Reforma del Molinar La setmana passada s'iniciaren les obres de reforma de la zona del Molinar de Montuïri. Aquest projecte està contemplat dins el pla Mirall i consisteix a empedrar els carrers i condicionar la zona on hi ha els molins. O.A.

• Algaida

Font de Pina La corporació en ple va aprovar eliminar un afegit que no correspon a l'entorn de la font de Pina per construir un aljub perquè pugui donar aigua als vestuaris del camp de futbol. Actualment s'estan duent a terme les obres de restauració de la font de Pina, que consisteixen a arreglar l'empedrat i deixar-ho el més perfecte possible en el seu estat inicial. M.F.

• Petra

Excursió a Son Corp L'Associació de veïns Serra Morena ha convocat una excursió pel proper diumenge dia 7 de febrer per fer una visita a Son Corp i a altres indrets de la mateixa contrada. L'objecte és poder parlar de les graveres incorporades a la revisió del pla sectorial de pedreres. La concentració tindrà lloc al camí de Son Corp a les 11 hores i devers les 13.30 es farà una torrada. Aquest és un dels actes reivindicatius que el col·lectiu Serra Morena ha iniciat per protestar contra les graveres. M.F.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris