algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

El Govern dóna el vistiplau a la clínica de rehabilitació al balneari de sa Font Santa

El Govern balear ha informat favorablement a la construcció de la clínica de rehabilitació al balneari de Sant Joan de la Font Santa de Campos.

Així doncs, l'Executiu haurà de sotmetre a l'aprovació del Parlament la modificació puntual de la Llei d'espais naturals (LEN) que regula aquesta zona mitjançant el pla especial de protecció des Trenc. Cal esmentar que des de l'aprovació de la LEN sols s'ha introduït la modificació d'una zona protegida a Eivissa.

Aquesta nova actuació obeeix al fet que el projecte excedia en un 10 per cent del volum màxim d'edificació permès a aquesta àrea natural d'especial interès.

En base a les característiques d'aquest projecte, fa gairebé tres anys, s'iniciaren a instàncies dels promotors diverses negociacions amb Consell i Govern per tal de dur endavant aquesta iniciativa. Ara, el Govern fa la primera passa. Una vegada modificat el pla especial des Trenc, la Comissió Insular d'Urbanisme tindrà la darrera paraula, encara que sembla que serà amb el vistiplau. El projecte d'aquesta clínica pel tractament amb aigües termals de malalts preveu una inversió de 6.000 milions de pessetes i tindrà capacitat per acollir 250 persones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris