algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Sant Joan de Déu i la UGT s'uneixen a la Universitat per la investigació

Aquesta setmana que finalitza, la Universitat de les Illes Balears (UIB), mitjançant el rector Llorenç Huguet, va signar dos convenis de col·laboració per fomentar les tasques d'investigació i formació, entre d'altres activitats. Aquests acords varen ser subscrits amb el sindicat UGT i l'Hospital Sant Joan de Déu.

El director gerent del centre hospitalari, Joan Domènech, i el rector signaren un document pel qual s'estableixen objectius comuns com és el desenvolupament de programes d'estudis conjunts, la col·laboració en la docència i la formació d'estudiants i la cooperació científica. Per a la seva consecució, dins el programes de cursos d'ambdues institucions, s'establiran acords específics d'intercanvi de personal docent i investigador, d'informació i publicacions i d'accés a equips i materials específics.

Així mateix, arran d'aquest acord també es facilitarà la realització de pràctiques dels alumnes a l'Hospital Sant Joan de Déu.
D'altra banda, la Unió General de Treballadors (UGT) també va establir una sèrie d'objectius comuns amb la Universitat, mitjançant el seu conveni de col·laboració. El principal punt d'aquest acord fa referència al desenvolupament de programes de recerca, estudi i divulgació en temes de caire social i econòmic, com és el mercat de treball, les desigualtats de treball per motius de sexe, la seguretat i salut laboral i el medi ambient, les noves formes de producció i organització de treball o les noves tecnologies, entre d'altres aspectes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris