algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Consell Insular i entitats privades construiran 112 habitatges a Hondures

650 quilos de medicaments s'enviaren a Nicaragua per ajudar els afectats del Mitch

La fundació Pueblos de la Tierra edificarà, amb un pressupot de quasi quaranta milions de pessetes, una població anomenada Villa de Mallorca, de 112 habitatges, pels damnificats per l'huracà Mitch a Hondures, segons va explicar ahir a Palma el seu president, Joshua Roibal. El projecte, que es durà a terme a l'Aldea de Cofradia, va ser presentat ahir per la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i el president de la Creu Roja a les Illes, Gerard Bonet. Roibal va informar que la fundació que dirigeix es va desplaçar a Hondures després del desastre per avaluar les necessitats de la població afectada. Posteriorment es va encarregar el projecte, que ha estat dissenyat principalment per l'arquitecte Miquel Barceló.

El cost de «Villa de Mallorca», que arriba als 38.691.744 pessetes, està finançat principalment per empreses privades; igualment rep suports per a gestió i logística procedents del Consell Insular de Mallorca, el Govern balear i la Creu Roja.

D'altra banda el CIM, en col·laboració amb Apotecaris Solidaris i el Fons Mallorquí de Solidaritat, va enviar ahir 650 quilos de medicaments, valorats en uns 20 milions de pessetes, als afectats per l'huracà Mitch en el departament de Nueva Segovia, al nord de Nicaragua.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris