cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
19°

Madrid respon al batle Jaume que el pavelló cobert es podrà construir

L'entrevista amb el Ministeri d'Educació i Cultura ha estat molt positiva

El Ministeri d'Educació i Cultura (MEC) es va comprometre amb el batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), que el pavelló cobert que li té promès des de fa vuit anys es podrà construir.

El batle Jaume va viatjar a Madrid aquesta setmana per entrevistar-se amb el cap d'àrea d'Infraestructures del Consell Superior d'Esports, Santiago Ibáñez, procedent del MEC.

Segons ha explicat Jaume, «les converses amb Madrid han estat molt positives i crec que finalment tindrem el pavelló cobert per al qual tant hem lluitat». El batle ha manifestat, però, que «ara ens falta parlar amb el conseller d'Educació, Cultura i Esports del Govern balear, Manuel Ferrer i Massanet per acabar de concretar el tema».

Jaume Jaume havia convidat la resta de membres de l'oposició perquè l'acompanyassin a Madrid amb l'objectiu de fer més pressió sobre les seves reivindicacions quant a poder construir el pavelló cobert. No obstant això, va haver de viatjar tot sol, ja que els altres regidors de l'oposició es varen negar a acompanyar-lo i criticaren que es tractava d'una actuació electoralista. Malgrat això, el batle Jaume va considerar que havia d'anar al MEC perquè, «les negociacions cara a cara sempre són més productives que si es fan mitjançant cartes o sol·licituds».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris