cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

La tarifa del servei d'aigua potable puja 14 pessetes per metre cúbic

Aigües Manacor imposa una quota per mantenir els comptadors

L'aigua potable a Manacor costarà 14 pessetes més per metre cúbic. Una pujada bastant significant si es té en compte que el líquid que subministra l'empresa concessionària Aigües Manacor és ric en nitrats i sulfats i per tant no es pot beure.

Així mateix els manacorins veuran incrementat el seu rebut mensual amb unes 293 pessetes més en concepte de quota de manteniment del comptador.

L'Ajuntament de Manacor té previst aprovar en ple, el proper dilluns a vespre, les noves taxes del servei d'abastiment d'aigua per part d'Aigües Manacor SA.

El delegat de Serveis Generals, Pere Vaquer (CB), ha explicat que després d'unes dures negociacions s'ha arribat a un acord amb la concessionària pel qual Aigües Manacor es compromet a pagar 40 milions de pessetes en concepte de cànon d'aigües, quantitat que deu des de fa anys a la Sala. La corporació mentrestant assumeix el cost de 16 milions en concepte d'acomeses, 1'3 milions per extra consum i 13 milions més per la connexió del pou de sa Torre a la xarxa general d'aigua de Manacor.

Segons Vaquer, «la diferència entre el que l'empresa deu a l'Ajuntament i el que la Sala adeuta a Aigües Manacor puja a deu milions de pessetes, quantitat que la concessionària ingressarà a les arques municipals una vegada que s'hagi aprovat l'acord per ple».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris