algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Veïns de les Meravelles i taxistes de la Caeb encalentiren el ple de Cort

Aprovat per unanimitat reiniciar negociacions per impedir el bar a l'Arenal

Els veïns de la Platja de Palma i els taxistes afiliats a la Caeb varen ser ahir el centre de totes les mirades a la sessió ordinària convocada ahir en el ple de Cort.

El projecte de la creació d'un bar-quiosc i una oficina de turisme a la zona verda de la plaça de les Meravelles, (que fa uns dies el regidor de Manteniment, José María Rodriguez, va anunciar que no rescataria per l'alt cost econòmic), fou el punt de debat més angoixant entre els membres de la Corporació local. Les reaccions es reflectiren en l'assistència d'un nombrós grup de veïns de la Platja de Palma que protagonitzaren un veritable clima de tensió, protesta i escridassades contra Rodríguez i contra el batle de la ciutat, Joan Fageda.

Després de les llargues intervencions dels grups municipals de l'oposició, la presidenta de l'Associació de Veïns de les Meravelles, Joana Femenias, i els membres de l'equip de govern polpular, la polèmica finalitzà amb l'aprovació unànime d'una improvisada proposta, amb la qual govern municipal i oposició acordaven tornar a replantejar-se el rescat del projecte.

L'altra cara de la moneda a Cort la va pintar el sector dels taxistes afiliats a la Caeb, que tot i no estar en cap punt de l'ordre del dia, es presentaren a l'Ajuntament per protestar contra la darrera sentència del TSJB, que retornava a Bauzà la potestat per regular el sistema de torns entre els taxistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris