cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

El local d'ancians té greus deficiències un mes després d'haver-se inaugurat

El PSOE ha denunciat davant l'Ajuntament l'estat en què es troba l'immoble perquè adoptin mesures

Fa poc més d'un mes, l'equip de govern va tirar la casa per la finestra per inaugurar el centre de la Tercera Edat d'Alcúdia. Ara, l'Ajuntament la podria tornar a tirar, la casa, però per fer-hi obra. I és que la reforma de can Ques, que costà ni més ni menys que 45 milions de pessetes, es va fer seguint els dictàmens de l'estètica i no els de la funcionalitat. Així ho entenen els socialistes locals, que han denunciat les deficiències del centre davant l'Ajuntament d'Alcúdia.

En aquesta casa, la Sala hi va invertir 102 milions de pessetes: 25 en la compra, 45 en les obres de rehabilitació i 12 en l'equipament. Però, sembla que encara varen ser insuficients o es varen fer servir de manera errònia. I és que els ancians que van a can Ques passen fred.

Les vidrieres del batiport no queden ajustades a la paret i hi passa aire fresc, gelat, als matins. Això ho conten els grans. Per solucionar el problema, el concessionari del bar ha hagut d'omplir les juntes de papers de diaris.

Antoni Alemany, el portaveu del PSOE, comentà ahir altres irregularitats que també han denunciat a l'equip de govern. Resulta que la barra del bar és massa curta i no s'hi poden recolzar com s'acostuma a fer en aquests locals. I això no és res, devora la manca d'endolls. A l'hora de realitzar la instal·lació elèctrica, col·locaren massa pocs endolls i per connectar les cambres frigorífiques no els queda més remei que travessar amb un cable tota la sala, passant fins i tot per davant el portal. Un veritable perill per als grans, que amb prou feines aixequen els peus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris