algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

El Govern ja ha triat els terrenys per instal·lar-hi el nou repetidor audiovisual

Són al costat de l'espai on Voltor té a la serra d'Alfàbia la seva estació reemissora

El Govern ja disposa de terrenys per instal·lar els nous repetidors de ràdio i de televisió en el cas que no arribi a un acord amb l'empresa Voltor perquè aquesta li traspassi els seus equipaments. Just un dia després que Manel Ferrer, el portaveu del Govern, llançàs un ultimàtum a Voltor perquè acceptàs l'oferta de 40 milions de pessetes feta per l'Executiu, fonts seves han confirmat que ja han triat el solar adient per a la reemissió audiovisual.

Hi ha la circumstància que l'indret escollit està just al costat del repetidor gestionat per Voltor, al cim de la serra d'Alfàbia. Aquesta extensió és emprada en l'actualitat pel sistema de coordinació de la xarxa contra incendis. Fonts del Govern asseguren que no existeix cap impediment perquè els repetidors de ràdio i de televisió ocupin les mateixes instal·lacions, atès que els usos són compatibles.

Tot i que no ha transcendit el cost que pot suposar per al Govern la compra d'una nova estació reemissora, es considera que no pot ser molt més elevat dels 40 milions de pessetes que l'Executiu està disposat a pagar a l'Obra Cultural Balear i a Voltor per la compravenda del seu repetidor, incloent-hi les obres civils, les infraestructures logístiques i les telecomunicacions annexes. Així, podria ser que Voltor hagués de mantenir el seu repetidor "inútil si el Govern continua endavant les seves intencions" al costat del nou equipament, amb què es pretén garantir la correcta recepció dels senyals de TV3, Canal 33, Canal 9, Notícies 9 i les ràdios autonòmiques arreu de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris