algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Prova d'assassinar la seva esposa a Palma

Efectius del GRUME-SAM (Grup de Menors-Servei d'Atenció a Dones) del Cos Nacional de Policia varen detenir Antonio P.S., un home de 50 anys que presumptament havia provat de matar amb un ganivet la seva esposa en el seu domicili del barri de l'Eixample de Palma en la matinada d'ahir.

Una telefonada de la víctima de l'agressió al 091 devers les 3.30 hores havia posat els fets en coneixement de les forces de seguretat, que es desplaçaren ràpidament a la casa.

Quan arribaren al lloc, l'ara detingut els va obrir la porta. Els agents pogueren observar un enorme forat en una de les portes de l'interior de l'habitatge, que es trobava tancada. Com que al terra hi havia nombrosos bocins de fusta els agents deduïren que la perforació havia estat practicada recentment. En adonar-se de la presència policíaca, l'esposa de l'agressor va sortir de dins l'habitació visiblement alterada. Aquesta denuncià que el seu marit havia intentat agredir-la amb un arma blanca, a més d'amenaçar-la repetides vegades de matar-la, per la qual cosa arrestaren l'home.

Els agents trobaren un enorme ganivet de cuina de prop de 30 centímetres amb la punta trencada, que aparentment havia estat utilitzat pel presumpte agressor per forçar la porta. Aquesta presentava clars indicis que Antonio també havia intentat tomar-la a potades, però sense èxit..

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris