algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
20°

Triay i Socies defensen la gratuïtat del Túnel davant cinquanta sollerics

Francesc Triay i Ramon Socias defensaren davant una cinquantena de persones la gratuïtat del túnel i el consegüent rescat de la concessió per part del Govern, en el transcurs d'un acte públic organitzat pel PSOE de Sóller.

Socias recordà les gestions que ell féu com a batle amb la concessionària i criticà els controls que l'empresa Fomento fa sobre els residents.

Per la seva banda, Triay donà compte d'un informe datat l'any 1957 en el qual ja es discutia sobre la possibilitat de construir un túnel amb peatge a la carretera de Sóller, i com es va rebutjar ja que no existia una ruta alternativa en condicions per accedir a Ciutat.

També féu esment al fet que la majoria de partits polítics inclouran dins els seus programes electorals el rescat de la concessió, que evidentment precisarà d'un temps raonable. El cost previst és de 3.119 milions de pessetes més 300 milions d'obres fetes per ordres del Govern.

Curiosament no tothom va estar d'acord amb la gratüitat del túnel, ja que algú d'entre el públic va esmentar el fet que el peatge pot ser una barrera per evitar una invasió de vehicles, al qual es va respondre que per això es demanaria la creació d'un fons de compensació interterritorial, ja que Sóller i altres pobles de la Serra no poden treure el profit d'aquests visitants com en altres zones turístiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris