algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Foment presenta un estudi amb quatre alternatives per fer el segon vial del Port

Ahir arribà a l'Ajuntament amb un any de retard

La Conselleria de Foment ha presentat aquesta setmana un estudi preliminar sobre les possibles alternatives per construir el tan necessari segon vial al Port. L'estudi, acompanyat d'uns breus texts i uns plànols, ha estat considerat com a rídicul i segons el batle Joan Arbona, és inconcebible que per fer el que han presentat hagin estat tant de temps.

La primera alternativa que es proposa és la del vial de Son Llampaies amb una longitud de 2.290 metres i 7 metres de calçada. Les voreres tindrien 1'5 metres d'amplària i ocuparien una superfície de 62.000 metres quadrats. El pressupost aproximat seria de 400 milions.

La segona alternativa preveu la proposta de fer un túnel de 1.100 metres de llargària com a variant a l'accés actual. Començaria al punt d'intersecció amb l'accés a la Platja d'en Repic, mentre que el final podria estar dins el traçat de la primera alternativa. El pressupost seria de 1.700 milions.

La darrera proposta fa referència a l'ampliació de l'actual calçada del Port en 20 metres i contempla dos accessos per a vianants de 5 metres d'amplària, una calçada de 10 metres i la via del tramvia de 5 metres, que afectaria dues edificacions. També preveuria el recreixement de platges. El pressupost és de 350 metres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris