cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

L'ONCE reparteix 450 milions entre Búger i sa Pobla

Quatre bars i una botiga han venut els cupons del número 42.371 premiat al sorteig dels cecs

85992

Alguns dels afortunats davant la botiga de Can Perico.

A. Vives.

«Això no estravé mai», no es cansava de repetir una de les filles de l'amo Perico, Magdalena Pascual. I és que, precisament ahir, tots els veïns que arribaven a la botigueta del número 13 del carrer Major de Búger, a Can Perico, se'n feien creus, d'allò que els passava: els havia tocat el primer premi del sorteig de l'ONCE, tenien el cupó del número 42.371.

Entre aquesta botiga i el bar de Can Pau, a Búger s'havien repartit 275 milions de pessetes. Uns altres 175 milions s'havien venut a sa Pobla. La sort havia tocat i deixà molts milions, per ser més exactes 450 milions de pessetes. Això sí, els milions estaven molt repartits.

«Ha caigut molt bé, Marededeveta de Lluc», exclamà Catalina Pascual, l'altra filla de l'amo Perico. De cop passà a pronunciar una frase en castellà: «Dios aprieta, pero no ahoga». De seguida explicà que «em volien mal, em varen posar una hipoteca i ara ho hauria perdut, però la podré pagar perquè tenia un cupó a mitges amb la germana». I tornà a repetir la frase castellana.

Les escenes d'alegria se succeïen davant el portal de Can Perico. A Francisca Cladera li havien tocat cinc milions i ja tenia clar el que havia de fer, «he de casar una filla». I així que explicava on anirien a parar els doblers arribà una jove amb un mobilette i s'abraçaren. Llavors era quan l'amo en Perico comentà amb veu baixeta que aquesta al·lota necessitava els doblers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris