algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Els pares de s'Illot protesten davant la Sala per exigir un nou centre escolar

La Conselleria d'Educació i Cultura garanteix la construcció del col·legi públic

Un grup de cinquanta pares i mares dels alumnes del col·legi es Talaiot de s'Illot es varen manifestar ahir davant l'Ajuntament de Manacor per exigir que no es demori més la construcció d'un centre escolar al núcli costaner.

Els representants de l'Associació de pares d'alumnes (APA) han criticat que estan cansats de promeses i varen decidir exigir al Consistori que agilitzàs els tràmits per a la construcció d'un nou centre escolar perquè els al·lots de la zona poguessin tenir una escola que cobreixi com a mínim l'ensenyança bàsica, mentre que ara només està coberta l'escolarització fins als 8 anys d'edat.

Els manifestants portaven pancartes on es podia llegir «sense col·legi, sense metge, però amb clots», «promeses moltes però fets cap: estam farts», «els nins de s'Illot també són futur».

Mentre esperaven ser rebuts per la batlessa, Catalina Sureda (PP), els manifestants cridaven «volem el col·legi» i «dimissió de la batlessa».
Els regidors Eduard Puche i Bartomeu Blanquer foren els primers a intercanviar opinions amb els manifestants que després varen ser rebuts per la batlessa Sureda i el delegat de Cultura, Joan Barceló.

La batlessa no va voler intercanviar opinions amb els pares enmig del carrer i els va dir que pujassin al saló d'actes. Allà, Sureda i Barceló varen explicar al president de l'APA, Antoni Sànchez, i als pares tota la tramitació que s'havia duit a terme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris