algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Tots els alumnes del Pla tindran una plaça garantida al nou institut de Sineu

Manuel Ferrer es compromet davant les APA a ampliar el centre si hi fa falta lloc

Tots els alumnes del Pla tindran una plaça al nou institut de Sineu. Així ho va assegurar ahir el conseller d'Educació, Manuel Ferrer, a la reunió que va mantenir amb representants de les Associacions de pares de deu pobles del Pla (Sineu, Santa Eugènia, Lloret, Ariany, Llubí, Maria, Sant Joan, Montuïri, Petra i Sencelles) i a la qual també assistí el director general de Planificació, Rafel Bosch.

Tots els municipis que vulguin ser adscrits a l'institut de Sineu ho hauran de demanar emperò oficialment, tramitant un acord de l'Apa corresponent i també del consell escolar de cada centre.

L'actual institut s'havia projectat amb tres classes per a cada curs d'Educació Secundària i altres dues per als nivells de batxillerat. D'aquesta manera només hi havia lloc per prop de 75 alumnes per curs quan segons les dades que manegen les associacions de pares en fan falta prop de cent.

Ferrer va adquirir també el compromís d'ampliar les actuals instal·lacions si era necessari més espai per donar cobertura a tots els alumnes.
En principi, per al proper curs, no hi haurà problemes de manca d'espai ja que encara no s'impartiran classes de batxillerat. Tot i això, segons el nombre de matriculats es plantejarà la mida de l'ampliació que s'ha de fer.

A més, el Govern també autoritzarà perquè tots aquells alumnes que ara cursen tercer d'ESO puguin fer el darrer curs al nou centre de Sineu si així ho demanen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris