algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Batles populars no volen «greuges comparatius» ni desclassificacions retroactives

Alguns batles del PP han expressat les seves reserves i crítiques davant l'aprovació de les DOT.
El batle de Llucmajor, Gaspar Oliver, declarà ahir que «la nova normativa afecta el futur del nostre municipi i es crea un greuge comparatiu respecte d'altres zones de Mallorca que han practicat una política més desenvolupista».

Oliver indicà que «tothom està d'acord que s'ha de protegir. De fet, a Llucmajor ja no hi ha cap urbanitzable a primera línia de la costa, però les DOT han resultat ser més restrictives que la moratòria urbanística del Govern. S'haurà de mirar com s'elabora el pla territorial i com ens afecta directament».

El batle de Llucmajor no volgué entrar a analitzat de quina manera les DOT poden fer malbé els projectes de Regana, Tolleric i puig de Ros.
El batle de Santanyí, Cosme Adrover, es mostrà molt crític amb el caire retroactiu de les DOT: «Això crea inseguretat jurídica. No sé si les anunciades indemnitzacions podran compensar els promotors i no cal dir que, per aconseguir-ho, s'haurà de pagar quelcom més que les despeses ocasionades per la redacció de projectes. S'ha parlat que determinades actuacions, si ajuntament, Comissió d'Urbanisme i Govern hi estan d'acord, poden sortir endavant, encara que no compleixin algunes de les restriccions establertes i si tenen un interès justificat, però serà difícil que tantes administracions pensin el mateix».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris