algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Onze construccions il·legals seran enderrocades per ordre de la Sala

La majoria d'aquestes obres han estat realitzades en Àrees Naturals i Protegides

El departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Felanitx ha ordenant la demolició d'onze construccions il·legals i il·legalitzables. Cinc d'aquestes construccions són propietats d'estrangers.

La majoria d'aquestes obres han estat construïdes en zones rústiques i en Àrees Naturals d'Especial Interès (ANEI). El principal problema rau en el fet que s'està construint sense llicència i a més no tenen la parcel·la mínima per edificar.

Pere Massutí (PSOE), delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de Felanitx, ha explicat que «els expedients que estam estudiant són els que han estat solucionant els tècnics i ara s'ha arribat al final del procés. La sanció pot suposar d'un 50 a un 100% del valor de l'obra. Són il·legalitzables i, per tant, els donam un mes per demolir l'obra irregular i si el propietari no ho fa, serà l'Ajuntament qui ho faci per la via judicial».

Una d'aquestes obres té un pressupost de 27 milions, per la qual cosa està previst que la sanció pugui ser molt elevada. Es tracta d'un xalet que s'hauria d'esbucar de dalt a baix. Entre d'altres coses, la infracció és menor, ja que només es tracta d'un porxo.

Cinc dels expedients que ara acaben en demolició s'obriren l'any 1991, un d'ells l'any 96, quatre l'any 97 i un d'ells el 98. Aquest darrer té llicència, però una sentència judicial ha obligat l'Ajuntament a declarar nul·la la llicència i esfondrar l'obra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris