algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Els agents econòmics no feren ni una sola pregunta a Matas sobre les DOT

El president intentarà un consens «sense demagògies ni subhastes proteccionistes»

Ni una sola pregunta. Els agents econòmics que escoltaren el president Matas durant la seva presentació de les DOT no plantejaren ni una sola qüestió quan el cap de l'Executiu finalitzà la seva intervenció, ahir vespre a la seu de la Conselleria de Treball.

Jaume Matas tingué ahir un dia d'allò més mogut, autènticament maratonià. A primera hora del matí, acompanyà el vicepresident del Govern central, Francisco Àlvarez-Cascos, en un congrés de seguretat vial al Poble Espanyol; presidí el Consell de Govern que aprovà les DOT; a mitjan matí marxà a Madrid a explicar les directrius als mitjans de comunicació estatals; a primera hora de l'horabaixa tornava a ser a Palma per fer el mateix que havia fet amb a la capital de l'Estat, però amb els mitjans de comunicació locals, i a les 20 hores es presentava a la Conselleria de Treball per repetir els continguts de les DOT per tercera vegada en un sol dia.

Tot això, dos dies després de cercar un consens sobre les directrius amb el candidat del PSIB a la presidència del Govern, Francesc Antich, i recentment vingut d'un viatge a la República Dominicana per inaugurar un hospital a Higüey, finançat per la CAIB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris