cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Troben el cadàver del jove de 18 anys que va caure al torrent de Biniaraix

César Àlvarez va caure d'una altura de 30 metres quan feia ràpel

El cadàver de César Àlvarez Montero, de 18 anys i natural de Búger, va ser rescatat ahir dematí de dins del torrent de Biniaraix, després que dissabte passat es precipitàs d'una altura de 30 metres mentre practicava, amb cordes, el descens del torrent, segons fonts de la Creu Roja de Sóller. El càdaver va ser trobat dins l'aigua.

El rescat es va produir a les 11:00 hores d'ahir dematí després que dissabte vespre quedassin interrompudes les tasques de recerca a causa de l'obscuritat i de les dificultats d'accés a la zona, ja que és un torrent escarpat amb abundància d'aigua.

El jove infortunat realitzava el descens en companyia d'un amic, Antoni Josep.
Malgrat que era un dia que amenaçava pluja, els dos joves varen decidir anar a la muntanya de l'Ofre. Els dos amics tenien una àmplia experiència en la muntanya i tenien l'equipament necessari per davallar pel torrent de Biniaraix. Devers les quatre del capvespre, ambdós varen intentar baixar en rappel un pendent d'uns 30 metres. El primer que va baixar va ser César Àlvarez, mentre que el seu amic Antoni Josep anava darrere d'ell i l'aguantava amb la corda. Alhora que descendia per la corda, el supervivent va sentir un fort crit del seu amic, que es precipitava cap a avall. El jove va descendir la paret i va intentar ajudar el seu company. Quan va arribar a l'aigua, César ja es trobava inconscient. Antoni va treure el seu amic de l'aigua. El jove de Búger continuava sense respondre. Va intentar reanimar-lo, però no ho va aconseguir. La situació en aquell moment era angoixosa. Antoni josep es va plantejar la possibilitat de treure el seu amic d'aquell lloc pels seus propis mitjans, però això semblava del tot impossible, ja que significava pujar-lo per un pendent de trenta metres. Per aquest motiu el va deixar en un lloc tan enfora de l'aigua com fos possible i sol·licitar ajuda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris