muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

El vell escorxador es convertirà en un centre d'activitats musicals

L'antic escorxador es convertirà ben aviat en un centre d'activitats musicals, després que es dugui a terme la segona i definitiva fase de rehabilitació de l'edifici projectada pel consistori per a enguany. El projecte preveu arreglar tot l'interior de l'immoble creant tres sales diferents que serien insonoritzades i que es podrien emprar com a local d'assaigs o bé com a aules de formació musical.

En principi, a les noves instal·lacions és previst que s'hi traslladi l'escola de música del municipi que compta amb un gran nombre d'alumnes joves i que fins ara no disposa d'un lloc adient per impartir les classes. També podrà ser utilitzat per la banda de música i per alguns grups joves de rock que en aquest moment empren la casa de cultura i originen les queixes dels veïns pel renou que produeixen. Les estances es podran adaptar a altres usos com local de reunions per a altres entitats ciutadanes, sales d'exposicions o també de conferències.

Així s'acabarà un projecte iniciat fa dos anys amb la reforma de la teulada i de la zona exterior. El cost de l'obra ascendeix a vuit milions de pessetes que seran aportats per l'Ajuntament i pel CIM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris