algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

Ramis convida el PSM a denunciar el dipòsit de cotxes del puig de Santuïri

Els nacionalistes posaren de manifest el femer en què l'equip de govern ha transformat l'àrea recreativa

El conseller de Medi Ambient del Govern balear, Miquel Ramis, ha convidat el PSM de Pollença a denunciar davant la Conselleria l'abocament de ferralla que l'equip de govern està portant a terme a l'àrea recreativa del puig de Santuïri.

Cal dir que varen ser els nacionalsites qui demanaren al batle explicacions respecte a la situació en què es troba el puig de Santuïri. I és que l'àrea recreativa ha «recuperat» la seva funció anterior. Ara, torna a ser un cementeri de cotxes.

El mateix equip de govern que el 23 de maig del 1995 va inaugurar aquest parc perquè els veïns i visitants del municicpi poguessin gaudir-ne i va prohibir de manera rotunda que tornassin a abocar fems, ara és el que ha abocat la ferralla.

En el darrer ple municipal, el batle, Miquel Oliver (PSOE), explicà que havien encarregat el trasllat dels cotxes abandonats al parc del puig de Santuïri, per donar una bona imatge durant la Fira de Pollença. La Fira va tenir lloc la segona setmana de novembre.

Els veïns ara es continuen queixant de la deixadesa que presenta el parc natural. El PSM no dubtà a denunciar-ho durant la passada sessió plenària. Ara, és el conseller qui s'adreça als nacionalistes perquè facin extensiva la seva denúncia davant el Govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris