algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Cifre s'enfronta amb el propietari d'Aigües Can Picafort en un acte públic

El portaveu del grup municipal socialista, Miquel Cifre, va mantenir un dur enfrontament verbal amb el concessionari Aigües Can Picafort en el transcurs de l'acte informatiu convocat pel PSOE que se celebrà divendres a vespre al local de l'escola de musica.

Cifre culpa el PP de retardar intencionadament la posada en marxa dels nous pous públics de sa Teulada per allargar així la concessió que dóna a Can Picafort, l'empresa Aigües can Picafort.

A aquesta afirmació, el propietari de l'empresa, Miquel Perelló, acusà Cifre d'haver rebut solars quan era batle a canvi de l'adjudicació a una empresa concreta de la construcció d'uns dipòsits reguladors.

Els socialistes convidaren Perelló a demostrar amb papers aquestes greus acusacions.
D'altra banda, durant la vetlada es varen tractar altres qüestions com l'ús del corral Serra com a abocador de cendres, fet respecte del qual els socialistes es mostren partidaris de revocar la llicència de l'abocador. També es criticà el fet que encara no s'hagin posat en marxa les obres del pla Mirall.

La convocatòria d'aquest acte vingué motivada, segons els socialistes, per la manca de transparència de l'actual equip de govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris