cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Fins a 42 sol·licituds presentades per instal·lar naus al futur polígon

El pla parcial del projecte, que es construirà en es Pujol, té el vistiplau de la Comissió Insular d'Urbanisme

Els 42 empresaris que sol·licitaren a l'Ajuntament d'Artà l'adquisició d'uns terrenys per poder ubicar la seva indústria a la urbanització del polígon industrial veuran els seus propòsits satisfets amb l'aprovació per part de la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca (CIUM) del pla parcial.

L'àrea industrial es durà a terme a la zona coneguda com es Pujols, uns terrenys municipals on des de fa vuit anys està projectat fer el polígon.

La demanda existent al municipi per a l'adquisició de terrenys del futur recinte industrial és bastant elevada en comparació amb les característiques del municipi d'Artà, ja que s'han presentat un total de 42 sol·licituds de construcció de naus industrials.

Els empresaris ja han presentat conjuntament amb la seva sol·licitud un aval bancari com a dret de compra i l'empresa Gestur Balear està duent a terme el projecte de construcció del polígon.

El batle d'Artà, Montserrat Santandreu (Independents d'Artà), ha mostrat la seva satisfacció per la bona marxa de la tramitació legal del polígon. «Un dels objectius bàsics del nostre partit, per aquesta legislatura que està punt de concloure, era conseguir deixar completament tancada la tramitació de la construcció del polígon industrial perquè els propers anys es pugui dur a terme la seva construcció i crec que ho haurem conseguit».

Vuit anys de lluita

La intenció de construir un polígon industrial a Artà fa més de vuit anys que arrossega. La possibilitat d'habilitar uns terrenys municipals per dur a terme aquest projecte ha estat durant aquests anys un dels objectius principals que s'havia marcat el grup Independents d'Artà, ja amb l'anterior batle, Miquel Pastor, com amb l'actual, Montserrat Santandreu, que ha seguit fil per randa la tasca que va deixar el primer. Ara la realització del polígon no està tan lluny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris