algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Denou nins arriben de Txetxènia per conviure i estudiar a l'Illa

Un total de denou nins procedents de Txetxènia varen arribar ahir a l'Illa en un vol de la Creu Roja.
El viatge s'ha duit a terme segons els programa desenvolupat per l'Organització No Governamental Calvià Sense Fronteres, mitjançant el qual, els nins podran conviure amb famílies mallorquines durant dos mesos, tal com varen comunicar fonts de l'Ajuntament de Calvià.

Responsables de l'ONG informaren que famílies de Palma acolliran a onze nins txetxens durant aquest període de temps, amb els quals es comportaran com si fossin els propis pares. Els ensenyaran la ciutat, menjaran frit mallorquí i faran el possible perquè aquests joves estiguin a gust fora de la seva terra en aquestes vuit setmanes.

Per la seva banda, el municipi adjacent de Calvià té vuit famílies més disposades a adoptar temporalment vuit nins. La població de Santa Maria també té una família interessada a acollir un altre nin a l'igual que Sòller, segons les fonts de la fundació.

En el mateix vol de la Creu Roja viatjaven també catorze nins més amb uns altres objectius. Aquesta tongada arriba a Mallorca per cursar els seus estudis a l'Illa.

D'ells, set ho faran a Calvià. Dels altres n'aniran sis a Palma i un a Sant Joan.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris