algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

Balanzat: «La manifestació d'Eivissa demostra la nova majoria progressista»

Els Verds valoren la gran manifestació contra el ciment

Josep Ramon Balanzat, diputat dels Verds en el Parlament balear, manifestà ahir a Diari de Balears que la manifestació de divendres passat a Eivissa contra la proliferació d'urbanitzacions «té una traducció electoral i aquesta és, a les Pitiüses, una majoria absoluta de les forces progressistes en les pròximes eleccions».

Balanzat destacà que «quantitativament parlant, la manifestació de divendres ha estat la més important mai celebrada a Eivissa, amb unes 12 o 13.000 persones. Fins ara, la de participació més nombrosa havia estat la de condemna de l'assassinat de Miguel Àngel Blanco, però aquesta darrera l'ha doblat».

El diputat autonòmic afirmà que «la resposta a la convocatòria ha superat i desbordat les previsions més optimistes dels organitzadors, el GOB-Eivissa, i les de les entitats que ens hi hem adherit. Això vol dir molt. Hi era present gent de totes les classes socials i de totes les edats, fins i tot molts votants del PP».

Josep Ramon Balanzat considera que «els habitants de les Pitiüses han expressat clarament que estan farts de la permissivitat respecte de les construccions i han dit directament al PP que ja n'hi ha prou. Si volem un futur digne per a la nostra terra, s'ha de rectificar la política executada fins ara».

El lema de la manifestació fou «Per al nostre futur. No més destrucció». A més dels responsables de la convocatòria, GOB-Eivissa i GEN (Grup d'Estudis Naturals), obriren la marxa els principals dirigents dels cinc partits del pacte d'esquerres a les Pitiüses (PSIB, EU, Els Verds, ERC i ENE), però també hi era present Manuel Alonso, secretari general del PP d'Eivissa i Formentera, encara que mesclat entre la multitud.

La més nombrosa

Les institucions i els partits polítics de les Pitiüses, no només el PP. Haurien de prendre nota del que va succeir divendres passat a Eivissa: mai no s'havien reunit tantes persones a la capital per demanar una mateixa cosa. Fa anys, semblava que la sensibilització davant la proliferació de construccions només havia assolit certs nivells a Mallorca. Els pitiüsos han demostrat què és el que volen i què és el que exigeixen als seus dirigents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris