algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
19°

El PSM troba urgent resoldre el dèficit cultural, social i ambiental de la ciutat

«Les prioritats del nostre programa estaran destinades a cobrir les deficiències culturals, socials i mediambientals de la ciutat de Palma». Amb aquestes paraules el canditat a batle pel PSM, Sebastià Serra, definí els trets bàsics del programa electoral que presenteran en la campanya per les eleccions del 15 de juny.

Serra qualificà d'«extensa i oberta» la jornada d'informació, debat, reflexió i iniciatives per a les eleccions municipals que ahir varen dur a terme els membres del grup nacionalista en el local del partit.

L'objectiu era començar a dissenyar les bases preelectorals del partit. «Ja hem creat el grup de treball bàsic amb unes quaranta persones militants de diferents barriades, a partir del qual començarem a perfilar i concretar les iniciatives del programa», aclarí Serra.

El portaveu del grup municipal lloà la multitud d'aportacions ciutadanes que en la reunió varen tractar: «Ha estat una reunió molt optimista i rica per part dels nostres militants. També s'ha criticat molt l'actuació de l'equip de govern del PP», afegí Serra. L'edil del PSM assegurà que hi hagueren dures acusacions de prepotència a l'Ajuntament i sobretot, del seu endeutament públic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris