cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Un centre de turisme rural a l'antic quarter

L'edifici, ja rehabilitat, serà també un centre de formació per als alumnes de l'escola d'hostaleria

Poc imaginaven els darrers agents de la Guàrdia Civil que prestaren servei al quarter de Sencelles ara fa només un parell d'anys que aquell vell i castigat edifici es convertiria més tard en un gran centre de gestió del sector del turisme rural a Mallorca.

El renovat edifici tindrà com a funció principal gestionar les reserves de places als establiments oficials d'agroturisme de l'Illa. Així estarà connectat informàticament amb agències de viatges d'altres països de forma que els estrangers que visitin l'Illa podran escollir directament els hotels rurals on volen fer les seves estades.

La seva utilitat emperò no quedarà aquí ja que es pretén que funcioni també com un centre de formació permanent. De fet s'ha plantejat la possibilitat que alumnes de l'escola d'hoteleria de la UIB hi realitzin pràctiques especialitzades en establiments rurals.

Serà ja dins del mes de maig quan concloguin unes complexes obres de rehabilitació que hauran aconseguit canviar totalment l'aspecte descuidat del vell casal. Fins ara les feines de reforma s'han duit a terme de forma molt i molt lenta a causa de les nombroses deficiències que s'han detectat així com avançaven les obres i també del difícil accés que tenen els camions que hi dipositen els materials.

La humitat i els problemes estructurals han obligat a reforçar bona part dels murs i dels pilars. A més el malmès estat en el qual es trobava la teulada ha fet necessari la seva total renovació. Aquestes operacions ja han estat acabades, fet que possibilitarà que l'obra avanci més aviat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris