algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

L'agrupació popular denuncia el tracte de favor del batle cap a un parent seu

El familiar de Perelló, que fa feina a la brigada d'obres, es va fer passar per malalt tres mesos

El PP de Muro ha denunciat el tracte de favor del batle, Jaume Perelló, a un familiar seu. El parent del batle, que és un dels treballadors de la brigada d'obres de l'Ajuntament de Muro, durant tres mesos va fer-se passar per malalt estant d'alta.

De fet, el familiar de Jaume Perelló va causar baixa laboral per incapacitat transitòria durant un mes, des del 14 de maig fins a dia 21 de juny, segons consta en el registre de baixes de l'Ajuntament que ara a tret a llum l'agrupació popular. Després, el treballador en lloc d'incorporar-se a la feina el 22 de juny com corresponia, es va fer passar per malalt tres mesos mes, fins el 9 de setembre de 1998, segons diu l'exbatle del PP, Onofre Plomer. «No anava a fer feina, però continuava cobrant de l'Ajuntament i estava d'alta», apuntà Plomer.

Ara, l'agrupació popular diu que «el batle tenia un coneixement puntual de l'anomalia» i que «no va dur a terme cap tipus d'actuació per tal de corregir-la». I per això, demanen des de l'oposició municipal l'obertura dels expedients administratius pertinents per tal de depurar responsabilitats.

A tot això, Perelló surt afirmant que «fins dia 23 de setembre de 1998 el responsable de personal de la zona costera era Onofre Plomer» i que l'esmentat treballador «estava inscrit a la zona costera i, per tant, el que primer té la responsabilitat és el regidor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris