cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
22°

Roig: «Qui de veritat comanda a Cort és Rodríguez i no el batle Fageda»

Indignació socialista perquè el bar de les Meravelles podrà ser construït

«Avui s'ha demostrat que, qui realment comanda a Palma és Rodríguez i no el batle Fageda».
Amb aquestes paraules, el candidat a la batlia pel PSIB, Antoni Roig, va descriure l'acord de la comissió d'Economia i Recursos Humans celebrada ahir, que acordà no procedir al rescat, en principi, del polèmic bar de la plaça de les Meravelles de la Platja de Palma perquè sigui destinat a zona verda, tal com reclamen els veïns.

I és que el regidor de Manteniment, José María Rodríguez, va anunciar que l'equip de govern no tenia en principi cap intenció de fer efectiu aquest rescat, fet que implica que el bar es pugui continuar construint, així com una oficina de turisme.

Aquest fou el principal punt de l'ordre del dia de la reunió i, segons els regidors de l'oposició, Rodríguez ni tan sols es va dignar a justificar «la seva decisió». A més, «només ens va remetre l'informe dels estudis del tècnic municipal, on detallava els doblers que costaria rescatar el projecte "41 milions de pessetes com a mínim", i ens va comunicar la decisió de govern del PP», assegurà Roig.

Per l'edil del PSIB-PSOE això «ha estat una presa de pèl absoluta als ciutadans ja que avui hem comprovat que continuam estant allà on estàvem el 29 de desembre».

Per tant, «l'únic que han fet és endarrerir la negativa als veïns de les Meravelles, perquè les obres no han aturat ni un dia i al final, després d'esperar un mes, tot ha quedat en no res», afegí Roig.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris