algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Les Illes continuen patint les benzines més cares de l'Estat

Les Balears continuen essent la comunitat autònoma més cara de l'Estat pel que fa als preus de les benzines, tant súper com sense plom, i la segona més cara en els preus del gasoil.

I és que els ciutadans de les Illes paguen entre una i tres pessetes més per omplir els seus dipòsits que la resta dels espanyols.
Segons les dades del Ministeri d'Indústria i Energia, el preu mitjà de la benzina sense plom se situà en el mes de desembre en 104'8 pessetes el litre; la súper, en 111'8; i el gasoil d'automoció, en 85'5.

Els ciutadans de Cantàbria varen pagar el mes de desembre la benzina sense plom a 103'6 pessetes/litre, per davant de Múrcia (103'7 pessetes el litre) i Navarra (103'8), mentre que la súper assolí el preu més baix també a Cantàbria, amb 110'7 pessetes, el mateix que es va pagar a la comunitat murciana i a Navarra.

Per contra, a les Balears el litre de benzina sense plom fou de 106'1 pessetes per cada litre i el de la súper, 113'1; a continuació, com a segona més cara, se situà Extremadura (105'2 i 112'2, respectivament).

A més d'aquestes comunitats, la sense plom fou més cara també a Astúries, Aragó, Castella-La Manxa i Madrid (105'1 en tots aquests casos), mentre que el litre de súper es pagà en totes elles a 112'1 pessetes.

El gasoil d'automoció va ser el més car per als usuaris de la comunitat de Madrid, que varen pagar 88'4 pessetes de mitjana per cada litre que varen posar d'aquest carburant, por davant de Balears, on es va vendre a 87'1 pessetes/litre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris