algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Set famílies gitanes es neguen a anar-se'n del seu poblat de Son Banya

El pla de reallotjament de Cort està estancat perquè no pot enderrocar més cabanes

Les set famílies gitanes que l'Ajuntament de Palma havia seleccionat enguany per al pla de reallotjament en altres habitatges es neguen a abandonar les seves cabanes de l'assentament de Son Banya.

La regidora d'Acció Social i precursora d'aquest pla, Carme Sagrado, afirmà ahir que «ara per ara la iniciativa es troba estancada a causa de la manca de voluntaris residents al poblat gitano disposats a marxar».

Sagrado no va voler manifestar-se pel que fa als motius que empenyen aquestes famílies a continuar vivint a les casestes d'aquest assentament gitano, però apuntà que part de culpa la té la mateixa situació conjuntural que envolta les famílies. «Tothom sap què passa a Son Banya i quina és la manera de viure d'aquestes famílies gitanes», va declarar Sagrado. En qualsevol cas, la regidora assegurà que a hores d'ara les brigades municipals no poden procedir de cap manera a la demolició de les barraques corresponents a les set famílies escollides, ja que «no tenen intenció de moure's del poblat».

Segons els informes de la regidora, queden en total 100 famílies per reallotjar, però «si les coses continuen així serà dificil continuar endavant amb el pla», explicà Sagrado.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris