algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

La Sala acusa el Govern de favoritisme amb les pedreres de Son Corp i Son Corpet

L'equip de govern està elaborant les al·legacions al Pla director de pedreres

L'Ajuntament de Petra presentarà una denúncia davant el Govern en considerar que «ha incorregut en un cas clar de favoritisme cap als propietaris de les pedreres de Son Corp i Son Corpet perquè estan incloses dins el Pla director de pedreres quan abans de la modificació no hi estaven contemplades», segons ha explicat el batle, Joan Font (PSM).

L'equip de govern del PSM sospita que les modificacions fetes per la Conselleria de Medi Ambient del Govern a la nova normativa sobre les pedreres, que ara es troba en exposició pública, «s'han fet per tal d'introduir-hi les quatre pedreres que ara són en tramitació a Son Corp, Son Corpet i a altres dos indrets de l'illa de Menorca» manifestà també el regidor d'Hisenda, Sebastià Reixac.

El batle Font explica que «malgrat que les dues pedreres es troben situades al terme municipal de Sineu, s'ha de dir que afecten moltes famílies de Petra que tenen finques agrícoles a la zona».

L'Ajuntament prepara un grapat d'al·legacions que seran aprovades en ple el mes de febrer i posteriorment presentades davant la Conselleria.
El batle Font recrimina que «no s'ha tingut en compte l'existència d'habitatges vora on es volen construir les pedreres, així com tampoc s'ha considerat que l'Ajuntament de Sineu és una part molt perjudicada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris