algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

L'àrea recreativa del puig de Santuïri torna a ser un cementeri de cotxes

El batle reconeix que és l'Ajuntament qui ha dipositat la ferralla en el parc

L'àrea recreativa del puig de Santuïri ha «recuperat» la seva funció anterior: torna a ser un cementeri de cotxes. I tot això, gràcies a la tasca que en aquest sentit a portat a terme l'Ajuntament de Pollença.

El mateix equip de govern que el 23 de maig de 1995 va inaugurar aquest parc perquè els veïns i visitants del municipi poguessin gaudir-lo i que va prohibir de manera rotunda que tornassin a abocar-hi fems, és ara responsable dels abocaments.

De fet, va ser en el darrer ple municipal quan el batle, Miquel Oliver (PSOE), acceptà que havia estat el mateix equip de govern el que havia encarregat el trasllat dels cotxes abandonats fins el parc del puig de Santuïri, per donar una bona imatge durant la fira de Pollença. També comentà després la seva intenció de retirar-ne els cotxes. No obstant això, la fira va tenir lloc la segona setmana de novembre de 1998.

Els veïns ara es continuen queixant de la deixadesa que presenta l'únic parc que hi ha a Pollença. Antoni Marquet del PSM no dubtà a denunciar-ho durant la passada sessió plenària.

Ahir, eren els treballadors d'Ibanat (Institut Balear de la Natura), que depèn del Govern balear, els que es queixaven mentre netejaven l'àrea recreativa. «Varen repoblar la zona d'orquídies i mira, està fet un desastre, no sé com l'Ajuntament ho consent», deia un d'ells.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris