algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

L'Ajuntament només cedirà el solar per a l'hospital si la gestió d'aquest és pública

Tots els grups polítics han pres aquest acord arran d'una moció presentada pel PSM

L'Ajuntament d'Inca només cedirà un solar per a la construcció del futur Hospital Comarcal si aquest és gestionat per la iniciativa pública.
Tots els grups polítics del Consistori inquer varen adoptar aquest acord ferm arran d'una moció en aquest sentit presentada pels socialistes en la qual, a més, s'insta el Govern balear que el futur centre hospitalari sigui públic.

D'aquesta manera, l'Ajuntament s'ha posicionat totalment en contra del projecte posat de manifest públicament pel conseller Francesc Fiol d'adjudicar la construcció i posterior gestió del centre hospitalari a una empresa privada.

Pel que fa a aquesta proposta, la portaveu socialista, Francina Armengol, va manifestar que «la gent de la comarca vol un hospital públic. Si alguna empresa en vol construir un, que hi posi ella el solar».

Armengol creu que «el Govern balear ha donat suficients mostres que no té intenció de fer l'hospital i l'únic que pretén es rentar la cara al batle Rotger amb vista a les eleccions».

A més, afegí que «ens preocupa que el PP jugui d'aquesta manera amb una qüestió tan delicada com la sanitat i més quan els mallorquins haurem de posar injustament la meitat del que costarà l'hospital. Aquest és el gran triomf que s'atribueix el batle Rotger».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris