cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Un palmesà es troba entre les víctimes d'un estafador arrestat a Barcelona

Josep B.B. ha aconseguit defraudar més de setze milions amb un enginyós mètode

Un individu de 32 anys, Josep B.B., ha estat detingut a Barcelona per un suposat delicte d'estafa per valor de 16.395.698 pessetes. Entre les víctimes hi ha un resident a Palma que ha perdut 662.000 pessetes que tenia en una llibreta d'estalvi.

El perjudicat presentà una denúncia dia 29 de juliol en les dependències del Cos Nacional de Policia de Palma. L'home explicà que havia provat de treure doblers de la llibreta i en el comprovant de l'operació apareixien tres operacions monetàries que ell no havia fet per un valor de 260.000 pessetes. La víctima reclamà a l'entitat bancària i fou informat que hi havia un altre compte corrent obert a Castelldefels, en el qual s'havien efectuat cinc moviments amb un valor total de 402.000 pessetes. En aquell moment es descobrí que una altra persona havia obert el compte corrent al seu nom i n'havia tret tots els doblers que va poder.

Els agents de la Udyco del Cos Nacional de Policia iniciaren una investigació i aconseguiren una fotocòpia del carnet que havia utilitzat l'estafador. Les dades personals del DNI coincidien plenament amb el perjudicat de Palma però la fotografia corresponia a l'acusat. La imatge de Josep B.B. va ser transmesa a totes les comissaries de l'Estat i el dia 28 de desembre l'individu va ser detingut. En les diligències posteriors s'esbrinà que l'home havia comès estafes per un valor de 16.395.698 pessetes en diferents punts de Catalunya, a més del delicte comès a Palma. Josep B.B. havia obert 16 comptes corrents amb 11 identitats diferents en sucursals bancàries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris