algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

El PP balear valora «l'especial sensibilitat municipal i autonòmica d'Acebes»

Matas confia mantenir «la bona comunicació amb Madrid»

Jaume Font, president del PP de Mallorca, valorà ahir molt positivament els canvis produïts al Govern central, qualificant-los de «remodelació perfecta i equilibrada».

Font destacà especialment el nomenament d'Àngel Acebes com a ministre d'Administracions Públiques «per la seva sensibilitat respecte dels problemes municipals i autonòmics».

Jaume Font, que a més a més és batle de sa Pobla i senador per Mallorca, recordà que «Acebes fou portaveu del grup popular en el Senat en el darrer tram de la passada legislatura, quan substituí Alberto Ruiz Gallardón perquè aquest pogués preparar la seva candidatura a la presidència de la Comunitat de Madrid. He tingut l'oportunitat de treballar amb Acebes com a senador i puc dir que coneix en profunditat els problemes de les Administracions públiques i demostrà una gran preocupació per les mancances, sobretot financeres, de les comunitats autònomes i, principalment, dels ajuntaments. Cal recordar que Acebes fou batle d'Àvila, procedeix de l'Administració local i això li atorga experiència en aquestes qüestions».

El dirigent del PP mallorquí definí Acebes com «un home extraordinàriament feiner i perfectament conscient dels problemes de les administracions, i sap afrontar els reptes del treball amb tranquil·litat i eficàcia». Jaume Font assenyalà que el nou ministre ha estudiat els importants conflictes causats pels augments de població en els municipis turístics durant les temporades altes, qüestió que afecta directament les Balears».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris