nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Foment dóna suport als hotelers en la seva crítica a la llei de turisme

Foment de Turisme de Mallorca manifestà ahir el seu suport a la proposta de modificar la llei general de turisme abans de ser aprovada pel Parlament balear.

Després de la reunió mantinguda ahir pels diferents col·lectius del sector, el president de Foment, Miquel Vicens, declarà que «després d'escoltar l'opinió dels hotelers, hem pres la decisió unànime de recomanar al Govern de la Comunitat Autònoma que negociï aspectes de la llei que tots consideram millorables».

Vicens anuncià que, en els propers dies, l'entitat que presideix comunicarà detalladament a l'Executiu i als altres partits polítics amb representació parlamentària, el seu posicionament davant la llei. En aquest sentit, s'ha de recordar que el termini durant el qual les diverses formacions polítiques presentin esmenes al text s'exhaureix el proper dia 26 de gener.

Per la seva banda, el president de la Federació Hotelera, Pere Cañellas, tornà a recordar que les principals queixes dels seus associats fan referència a l'excessiu intervencionisme de l'LGT, però sense concretar gaire els preceptes que confirmen la seva opinió.

Cañellas només va remarcar que «el sector hoteler és el més controlat, ja que rep inpeccions d'un bon grapat de conselleries».
Tant Vicens com Cañellas consideren que aquest afegitó que suposa l'avantprojecte «és innnecessari en un sector que s'ha desenvolupat tot sol i que ha demostrat la seva maduresa, alhora que dóna peu a un greuge comparatiu pel que fa a altres sectors».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris