cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Comença la reforma en el convent dels Mínims de Sineu

L'obra es farà mitjançant una escola taller gestionada pel Consell Insular

58764

Onze joves, dirigits per monitors, fan feina en la reforma.

T.Garcies.

L'antic claustre del convent dels Mínims recuperarà, a la fi, la seva imatge original.
Després d'anys d'espera, l'àrea de Foment i Ocupació del Consell Insular de Mallorca ja ha posat en marxa l'escola taller que s'encarregarà de dur a terme la rehabilitació integral de l'edifici.

Onze joves s'ocuparan durant un període de dos anys de fer realitat un ambiciós projecte que preveu la reconversió de dues de les ales del claustre en un gran centre cultural. No tot serà feina bruta emperò, ja que també rebran classes pràctiques.

Fins ara el convent dels Mínims, que es troba aferrat a l'església, era d'ús compartit entre la Guàrdia Civil, que hi tenia el quarter en un costat i diferents habitatges, i el municipi, que hi té ubicada la casa de la vila, a l'altra banda.

La reforma que afecta les instal·lacions del quarter possibilitarà la creació d'una gran biblioteca al pis superior i d'una gran sala multiusos per a exposicions a la planta baixa. Aquesta és la part del convent que es troba més deteriorada a causa del deficient manteniment que se n'ha fet. Tot i que no existeixen deficiències estructurals, sí que s'hi han detectat importants problemes causats per la humitat. A la zona de l'Ajuntament, l'única actuació seriosa que es farà serà la instal·lació d'un ascensor. Si bé quan acabin les obres es durà a terme una redistribució de la planta superior eliminant la biblioteca i fent una nova sala de plens i diferents despatxos per a regidors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris