cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Borrell: «No som partidari del cafè per a tots en política autonòmica»

El candidat socialista a la presidència del Govern central, Josep Borrell, afirmà ahir a Calvià que el sostre competencial «no és ni té perquè ser igual» en totes les comunitats. A més, Borrell va restar importància a aquest fet indicant que el rellevant és que tots els ciutadans tinguin igualtat d'oportunitats.

Preguntat sobre el fet de si les comunitats històriques han de tenir o no un major sostre competencial, Borrell va remetre la resposta al que estableix cada Estatut i, en tot cas, no es mostrà partidari del «cafè per a tots». Insistí, en aquest sentit, que al marge d'un reconeixement d'uns fets diferencials i d'un respecte a la diversitat d'identitats, allò que en realitat és important és l'esmentada igualtat d'oportunitats.

Així ho indicà després de la trobada que mantingué ahir al matí amb una àmplia representació del sector turístic, empresarial i sindical a l'Ajuntament de Calvià, acompanyat de la batlessa d'aquest municipi, Margarita Nájera, i del candidat a la presidència del Govern balear, Francesc Antich.

Després de la reunió, Borrell destacà la necessitat d'infraestructures del sector turístic, que genera el 12 per cent de llocs feina. En aquest sentit, es mostrà molt crític amb la caiguda de la inversió pública que s'ha registrat amb el govern d'Aznar. En l'àmbit de les Illes, emfatitzà la manca de lideratge després de 15 anys amb el PP al poder.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris