algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

El Govern estudiarà desclassificar i enderrocar ses Covetes dins les DOT

El conseller Ramis explicà que ho preveuran, si el TSJB diu que és sòl urbanitzable i no urbà

El Govern balear estudiarà desclassificar i enderrocar els 68 apartaments de ses Covetes, dins la franja de protecció que preveuen les directrius d'ordenació del territori (DOT), pendents encara d'aprovació pel Parlament balear. Aquesta mesura es preveurà, segons explicà el conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, sempre que els tribunals declarin la urbanització de ses Covetes sòl urbanitzable tal com reclamen el GOB i PSM. El Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) estudia el tema.

El conseller Ramis explicà que «les DOT tenen previst desclassificar urbanitzables i si la Justícia decideix que ses Covetes ho és, serà, evidentment, un dels que estudiarem desclassificar».

El projecte passaria per incloure els 68 apartaments de ses Covetes dintre de la franja de protecció del litoral que inclouen les DOT i que encara manca per definir. Cal recordar que l'urbanització està construïda a només 20 metres de la vorera de la mar.

Les directrius que està elaborant el Govern preveuen indemnitzar els propietaris d'urbanitzables amb drets adquirits que es desclassifiquin. Mitjançant aquesta via es podria solucionar un dels problemes urbanístics més importants de la Mallorca de la dècada dels 90.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris