algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

El tennista Boris Becker, expedientat per començar obres sense llicència

La Sala el multarà amb devers un milió de pessetes malgrat que es pugui legalitzar

L'Ajuntament d'Artà ha obert expedient de disciplina urbanística al tennista alemany Boris Becker per haver començat la construcció d'un edifici de nova planta a la seva possessió de Son Coll abans de tenir-ne llicència municipal. El batle d'Artà, Montserrtat Santandreu (Independent), confirmà que l'esportista alemany serà multat, malgrat que l'obra que està realizant es pugui legalitzar.

Davant això, l'Ajuntament d'Artà fixarà una multa per a Becker de l'1'5% del valor del projecte. Per tant, la sanció es pot acostar al milió de pessetes, segons fonts municipals.

Boris Becker té una llicència d'obra per reformar la casa antiga que ja existia quan ell va comprar Son Coll. Però el tennista volia construir un edifici al costat de dues plantes en una superfície de 500 metres quadrats. L'Ajuntament està tramitant la llicència per a aquest edifici i té previst aprovar-la pel febrer. Però els tècnics municipals han detectat aquesta setmana que la construcció de l'edifici de nova planta ha començat. Davant això se li ha obert l'expedient sancionador.

El batle Santandreu explicà ahir que «el decret de paralització d'obra ja està firmat. No hi haurà cap problema per legalitzar-la. Però el que no farem serà no mesurar tots els ciutadans per la mateixa vara. Becker ha de ser sancionat igual que el veí de qualsevol carrer d'Artà».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris