algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Els socialistes queden sols rebutjant la planta de fems en el Corral d'en Serra

L'equip de govern refusa pronunciar-se fins a conèixer les indemnitzacions pel tancament

Els socialistes de Santa Margalida quedaren tots sols, en el ple de dijous, quan intentaren que l'Ajuntament rebutjàs la instal·lació de qualsevol tipus de planta de tractament de residus sòlids urbans i el possible trasllat de cendres a l'abocador del Corral d'en Serra, propietat de l'empresa Lumsa (Limpiezas Urbanas de Mallorca).

L'equip de govern (PP, Grup Independent Picaforter i Can Picafort Unit, perquè Unió Mallorquina no assistí al ple) no secundà les mocions presentades pel PSOE. El batle, Antoni del Olmo, justificà ahir el seu vot negatiu afirmant que abans de pronunciar-s'hi volen conèixer els resultats de l'informe jurídic, que determinarà les possibles indemnitzacions que es poden deduir pel tancament del Corral d'en Serra. Assenyalà també que «el PSOE presentà aquestes mocions per aconseguir quatre vots». Després acabà sentenciant: «Són uns impresentables».

Respecte a la posició de l'equip de govern, el portaveu del PSOE es demanava ahir en veu alta: «Com és que ara els preocupa saber el cost de les indemnitzacions? Per què no es varen preocupar l'any passat quan varen donar a Lumsa la llicència definitiva?». En relació amb la llicència cal recordar que l'Ajuntament de Santa Margalida la va donar a Lumsa després que prosperàs una moció que UM presentà en aquest sentit i que PP i CPU secundaren. Això va ser en el ple del 8 de maig de 1997.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris