cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

González Ortea: «Tenc tota la confiança del Govern, si no ja seria a casa meva»

El conseller està obert a fer modificacions a la llei turística, però no en els principis

El conseller de Turisme, José María González Ortea, es manifestà ahir «absolutament tranquil» davant de tot el revolt que ha provocat el «rebuig» de la patronal hotelera al projecte de la llei turística elaborada pel seu equip. En aquest sentit, assegurà que «la confiança del Govern la tinc, si no estaria a casa meva» i afegí que continuarà treballant amb l'única preocupació «de fer les coses bé».

El conseller es mostrà a la vegada sorprès per la valoració dels hotelers, ja que segons ell aquest sector ja havia estat informat i el projecte s'havia discutit sense que s'expressassin tantes reticències, i també obert a arribar a un acord. Això sí, en cap cas l'Executiu «abdicarà» dels principis de la llei, que són «irrenunciables» en paraules del conseller.

Així, González Ortea indicà que «ningú no pot afirmar que no hagi estat posat al corrent de la llei» en referència a la manca de consens denunciada pels hotelers. En aquest sentit, explicà que han rebut propostes de modificacions d'aspectes determinats de determinats col·lectius, però encara no de la Federació Hotelera pel que estan a l'espera de què «tots els sectors es pronunciïn».

González Ortea considera que «estam a temps de posar-nos raonablement d'acord», destacant que a pesar del «rebuig no concretat» dels hotelers també hi ha una lectura positiva que és que sí han manifestat el seu acord amb els principis de la llei.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris